Over ons

Trimsalon “Knip ze Hip” is een professionele, hygiënische en gezellige salon waarbij de zorg voor uw hond centraal staat. Bij ons zijn alle honden welkom, van klein tot heel groot, ras of rasloos. Dankzij jarenlange ervaring is geen ras onbekend en is er veel expertise in goede omgang met de honden.

Alles gebeurt in goed overleg met de eigenaar. Samen kijken we wat de beste behandelmethode is voor uw hond. Uiteraard kunnen we u hierin adviseren. Indien er speciale wensen zijn, dan wordt hier rekening mee gehouden. Het welzijn van de hond en de tevredenheid van de baas staan op de eerste plaats. De salon is aangesloten bij de ABHB (Branchevereniging) en is gelegen in het centrum van Nuenen.

Mijn naam is Debby Coolen en ik ben trotse eigenaresse van trimsalon Knip ze Hip. Sinds 2004 ben ik gediplomeerd hondentrimster. De trimsalon is gestart als kleine salon in Gerwen en sinds 2024 is Knip ze Hip verhuisd naar het centrum van Nuenen.

Sinds mijn jeugd ben ik al gek van alles wat met honden te maken heeft. In mijn vrije tijd onderneem ik dan ook veel met mijn eigen honden, zoals wandelen, dogsurvivals, suppen met hond, agility en canitrailen.

Ik voel me bevoorrecht dat ik van mijn passie mijn beroep heb kunnen maken.
De trimmersopleiding heb ik gevolgd bij het cursuscentrum Barneveld. Dit is een van de drie erkende opleidingsinstituten van Nederland. Het vak heb ik geleerd bij diverse grote trimsalons. Daarnaast heb ik mijn ervaring opgedaan bij verschillende erkende fokkers, trimmers en bekende kynologen. Daarnaast heb ik biologie gestudeerd, waardoor ik veel extra kennis heb van dier en natuur. Ook na het behalen van mijn trimdiploma ben ik vakdagen, specialisatiecursussen en clinics blijven volgen om mijn kennis actueel te houden.